Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Naturkraft" by Miranda Kvist " eBook PDF Kindle ePub Free

Naturkraft

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Naturkraft
  • Author : Miranda Kvist
  • Release Date : January 02, 2017
  • Genre: Sports & Outdoors,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 12477 KB

Description

»Miranda Kvist bjuder pĂ„ lĂ€ttlĂ€sta och inspirerande berĂ€ttelser frĂ„n sin egen resa frĂ„n att hata löpning till att se löpningen som sin livsstil. Det Ă€r svĂ„rt att inte smittas av hennes entusiasm och engagemang och lĂ€tt att ta till sig hennes huvudbudskap: man kan komma hur lĂ„ngt som helst om man bara tar första steget.« Linda Ljungskog, BTJ
Tillhör du dem som lĂ„ter osynliga hinder begrĂ€nsa dig sjĂ€lv och ditt liv? Tror du inte att du kan bestiga höga berg, springa ultralopp i öknen, eller tror du kanske nĂ€stan att en lĂ„ngpromenad i skogen Ă€r för tuff för dig? LĂ„t dig inspireras av Miranda Kvist tjejen som personifierar uttrycket »Just do it«!
I Naturkraft berÀttar Miranda om trÀningsglÀdje, drivkrafter och hur man övervinner osynliga hinder. Allt du vill kan du göra!
MIRANDA KVIST, född och uppvuxen i Sundbyberg, Àr innebandymÄlvakten som avskydde att springa, men som av en slump hamnade pÄ ett terrÀnglopp och fastnade för Àventyr pÄ stigar, berg och andra spÀnnande platser. Idag Àr hon Traildrottningen i Sveriges löparkretsar och driver Team Nordic Trail, Sveriges största plattform för trail- och fjÀllupplevelser.


Free Download "Naturkraft" PDF ePub Kindle